engleza    franceza
ALYATES DESIGN
Servicii proiectare instalatii
Alyates Design proiectare si consultanta in instalatii pentru constructii
Alyates Design proiectare instalatii termice, electrice si sanitare si consultanta pentru constructii

SERVICII DE CONSULTANTA

Pentru realizarea unei instalatii de orice tip (ventilatie, incalzire/racire, electrica sau sanitara), beneficiarul sau investitorul are nevoie de consultanta de specialitate intrucat de cele mai multe ori acesta nu dispune de cunostintele tehnice necesare.

Consultanta are ca obiectiv alegerea unei solutii optime din punct de vedere tehnic si economic, in functie de cerintele si necesitatile clientului, de tipul instalatiei si de amplasarea acesteia. Acum sunt stabilite caracteristicile tehnice ale instalatiei si sunt optimizate costurile investitiei, fiind alese echipamentele cu cel mai bun raport calitate-pret.

Rezultatul serviciului de consultanta va fi o solutie performanta, fiabila si sigura in exploatare, care sa satisfaca in totalitate dorintele si nevoile beneficiarului (investitorului).

Alyates Design ofera servicii de consultanta atat pentru realizarea unor instalatii noi, cat si pentru reabilitarea sau renovarea instalatiilor existente pentru reducerea consumului de energie si scaderea costurilor de exploatare.


Design de ALYATES DESIGN © Copyright Alyates Design 2006 - 2010. Toate drepturile rezervate.