engleza    franceza
ALYATES DESIGN
Servicii proiectare instalatii
Alyates Design proiectare si consultanta in instalatii pentru constructii
Alyates Design proiectare instalatii termice, electrice si sanitare si consultanta pentru constructii

PREMII

Imobilul de apartamente de vacanta "Club Bosco" din Neptun, al carui proiect de instalatii a fost executat de ALYATES DESIGN a castigat Premiul Sectiunii Arhitectura si Marele Premiu al Anualei de Arhitectura Bucuresti - editia a VI-a 2008.

DESPRE NOI

S.C. ALYATES DESIGN s.r.l. are ca principal obiect de activitate serviciile de proiectare instalatii termice, electrice si sanitare pentru constructii civile si industriale, pentru toate fazele de proiectare (PAC, PT, DE), la un standard ridicat de calitate.

Proiectele sunt intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, de catre persoane cu pregatire de specialitate si atestate profesional si sunt verificate de catre un verificator autorizat MLPAT (MDLPL). Toate proiectele sunt coordonate cu toti factorii implicati (arhitectura, structura, etc.).

Societatea noastra are o experienta de aproape 10 ani in:

  • proiectare instalatii termice, electrice si sanitare pentru constructii civile si industriale;
  • realizarea de studii de fezabilitate si oferirea de solutii pentru orice tip de investitie;
  • executia documentatiei pentru obtinerea avizelor necesare;
  • elaborarea completa a proiectelor pe faze.

Lista lucrarilor executate de noi cuprinde mai mult de 150 deproiecte de instalatii pentru constructii, toate realizate cu cea mai mare atentie.

Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate. Fiecare proiect este analizat cu strictete, asigurandu-se cele mai potrivite solutii in functie de cerintele specifice fiecarei lucrari, iar rezultatul este o solutie unica, personalizata, pentru fiecare client.


Design de ALYATES DESIGN © Copyright Alyates Design 2006 - 2010. Toate drepturile rezervate.